Mnie również zależy przede wszystkim na tym by ludzie mogli pograć
Niestety nie wszystko wszyscy wiedzieli - ja nie wiedziałem że zostało Was dwóch - dopiero się z forum dowiedziałem i dlatego napisałem że takie sprawy należy przedstawić na piśmie by cały Zarząd mógł się z daną sprawą zapoznać.
Telefon do jednej osoby z Zarządu niestety prowadzi prawie zawsze do sytuacji "drażliwych", bo wystarczy coś innym członkom Zarządu nie przekazać by cała sytuacja wyglądała zupełnie inaczej.
Już wiele razy, za kadencji też innych Zarządów były takie sytuacje że ktoś przez telefon coś tam powiedział, ktoś z Zarządu na coś pozwolił lub nie i były ZAWSZE z tego powodu problemy!
Musimy się wszyscy nauczyć by takie sprawy załatwiać jedyną SŁUSZNĄ drogą jaką jest droga PAPIERKOWA.
Jak dla mnie sprawa wygląda tak że jeśli przedstawicie Zarządowi całą tą sytuację jak ją tutaj opisałeś to ja jestem za tym że możecie dobrać sobie dobrać zawodników by mieć 4-osobowy zespół. Tylko wtedy możecie rozgrywać mecze nie będą od początku na straconej pozycji.
Jeśli komuś zależy bardziej na kolejności w tabeli za wszelką cenę niż na sportowej rywalizacji to pewnie się na to nie zgodzi ale w takim wypadku pomylił chyba ligi bo nasza NIE JEST LIGĄ ZAWODOWĄ !!!
To co miałem napisać napisałem a teraz czekam na pismo od Was - dostarczcie je Kasi i reszta w ręką (a raczej głosach) Zarządu.