Cosik jest nie tak!!!

Moderator: tower21

Cosik jest nie tak!!!

Postprzez Dajtro501 4 marca 2007, o 20:23

Mam pytanie do Zarzadu.
W zwiazku z tym ze nie pozwolono nam na dopisanie zawodnika w trakcie trwania rundy rewanzowej(a zostalo nas tylko 2-och) chcielibysmy dalej grac nie rowiazujac druzyny, pozwulcie nam grac w dwojke (gramy przeciez dle zabawy a nie o mistrzostwo swiata)
Jezeli tak dalej bedzie ze druzyna w ktorej sa problemy z zawodnikami nie bedzie mogla grac bo komus nie podoba sie zeby dobrac sobie zawodnika to ja bardzo dziekuje. skad ja mialem wiedziec ze ten wyjedzie jeszcze inny nie chce a nastepnego zabiora. :583:
Dla mnie to sa jakies jaja no ale trudno. poczekam jeszcze do walnego i wtedy wyslucham zarzadu i moze dowiem sie dlaczego jest tak a nie inaczej... :??????
Pozdro Dajtro501
Dajtro501

Postprzez wąski 5 marca 2007, o 08:43

Siema!!!
Dajtro przeciez wiesz jak to jest- UKLADY I UKLADZIKI- kolejnosc w tabeli jest z gory ustalona i po co jakas druzyna ma namieszac w czolowce. Szkoda tylko, ze przez to dwoch czolowych zawodnikow CHLD (Kozlowski, Dajtrowski) traci szanse gry przez pol sezonu i mozliwosc rozwijania sie sportowo. Przykre.
Siema zioooooom!!!
Raz na wolce, a raz w klatce- walcz, walcz, walcz, ty walczysz ja walcze- ja walcze
POZDRO
Nara ziooooooom
wąski

Postprzez Maverick 5 marca 2007, o 12:12

Z tego co jest mi wiadome to nie wpłynęło żadne pismo do Zarządu w tej sprawie więc o jakich układach mówicie ?!
Jak Zarząd miał o czymś decydować jak nie było pisma z informacjami że pozostało Was tylko 2-óch ?!
Wg regulaminu był czas między rundami do dokonywania transferów.
Proszę mi tylko nie pisać że kolega poszedł do wojska i dowiedział się o tym dzień przed wyjazdem :)
Macie zapisanych 5 zawodników a piszecie że zostało Was dwoje więc musicie w piśmie do Zarządu napisać z jakich to powodów pozostali zawodnicy nie mogą już uczestniczyć w rozgrywkach.

To tyle z mojej strony
Maverick
Site Admin

Postprzez Dajtro501 5 marca 2007, o 18:22

Ja nic o ukladach nie pisze :568:
to nie takie proste znalesc zawodnika na czas, nam sie nie udalo. jak juz znalezlismy to zadz do Pani prezes ze przyniose pismo na juz, ale odbylo sie (podobno) jakies glosowanie i nie pozwolono nam na dopisanie nowego zawodnika. Bylo to dzien przed rozegraniem 2-och zaleglych meczy no ale trudno trza je bylo oddac :evil: Pani prezes wiedziala jaka jest sytuacja, bo waski przyniosl kopie biletu i otrzymalismy info ze w takiej sytuacji mozemy dobrac zawodnika w trakcie trwania rundy rewanzowej. b
Nam chodzi tylko o to aby sobie pograc. przeciez to zabawa(tak to przynajmniej powinno wygladac)
Pozdro Dajtro501
P.s. 5-ciu bylo tylko przy wpisie. Pan Ornarowicz nie zagral ani lega bo wyjechal przed rozpoczeciem ligii. To tak dla scislosci :lol:
Dajtro501

Postprzez Maverick 5 marca 2007, o 23:39

Mnie również zależy przede wszystkim na tym by ludzie mogli pograć :)

Niestety nie wszystko wszyscy wiedzieli - ja nie wiedziałem że zostało Was dwóch - dopiero się z forum dowiedziałem i dlatego napisałem że takie sprawy należy przedstawić na piśmie by cały Zarząd mógł się z daną sprawą zapoznać.
Telefon do jednej osoby z Zarządu niestety prowadzi prawie zawsze do sytuacji "drażliwych", bo wystarczy coś innym członkom Zarządu nie przekazać by cała sytuacja wyglądała zupełnie inaczej.
Już wiele razy, za kadencji też innych Zarządów były takie sytuacje że ktoś przez telefon coś tam powiedział, ktoś z Zarządu na coś pozwolił lub nie i były ZAWSZE z tego powodu problemy!
Musimy się wszyscy nauczyć by takie sprawy załatwiać jedyną SŁUSZNĄ drogą jaką jest droga PAPIERKOWA.

Jak dla mnie sprawa wygląda tak że jeśli przedstawicie Zarządowi całą tą sytuację jak ją tutaj opisałeś to ja jestem za tym że możecie dobrać sobie dobrać zawodników by mieć 4-osobowy zespół. Tylko wtedy możecie rozgrywać mecze nie będą od początku na straconej pozycji.

Jeśli komuś zależy bardziej na kolejności w tabeli za wszelką cenę niż na sportowej rywalizacji to pewnie się na to nie zgodzi ale w takim wypadku pomylił chyba ligi bo nasza NIE JEST LIGĄ ZAWODOWĄ !!!

To co miałem napisać napisałem a teraz czekam na pismo od Was - dostarczcie je Kasi i reszta w ręką (a raczej głosach) Zarządu.
Maverick
Site Admin

Postprzez Dajtro501 6 marca 2007, o 18:09

Dzieki za zrozumienie.
Pozdro Dajtro501 8)
Dajtro501

komus z zarzadu???????

Postprzez Bula 11 marca 2007, o 22:21

nie chce sie za bardzo wtracac w te ceregiele ale jak to jest ze inne drozyny moza se zmieniac zawodnikow jak rekawiczki a inne nie??A po drogie p.K.Walkiewicz jest prezesem zarzadu tak?wiec Dajtro zglosil to do odpowiedniej osoby.Moze pani prezes zapomniala poinformowac reszte zarzadu?jesli chodzi o mnie to pozwolil bym im na znalezienie zawodnika i tak sa daremni to nikomu nie zaszkodza :D(zarcik)Pozdro dla wszystkich.
Mam nadzieje ze tym postem nie wjechalem nikomu na ambicje a jesli tak to z gory przepraszam.
Tak z innej beczki :Djuz sie nie interesuje dartem:)przerzucilem sie na snookera i golfa :D:D normalnie wypasik.do zobaczyska w lipcu(mam nadzieje) hihihi.Pozdro dla wszystkich wielbicieli Darta ;) papatki.
Dajtro jak przyjada to se ciulnymy malo biba-babariba :D:D:D:D:D:D
Pozdro zioooooooooom
Bula

Powrót do Pytania i sugestie do Zarządu ChLD