Jakies jaja

Moderator: tower21

Jakies jaja

Postprzez BioLy 20 grudnia 2006, o 13:57

jak wy traktujecie ta lige ?? 2 kolejki rozegrane 10 , 11 a do dzisiaj nic nie jest zrobione to sa jaja albo co ??
Ostatnio edytowano 22 grudnia 2006, o 16:00 przez BioLy, łącznie edytowano 1 raz
www.sla.glt.pl Slaska Liga Amatorow
BioLy

Postprzez Maverick 21 grudnia 2006, o 15:05

Pierwszą część wypowiedzi rozumiem - ale nie mogę powiedzieć dlaczego nie ma jeszcze wyników bo ja ich nie wprowadzam (wprowadzam tylko te które mi ktoś prześle mailem lub na gg lub jest to wynik mojej drużyny i mam zdjęcie protokołu)
A druga część wypowiedzi dotycząca pieniędzy jest kompletnie niezrozumiała ponieważ ZARZĄD NIE DOSTAJE NAWET ZŁOTÓWKI ZA TO ŻE POŚWIĘCA SWÓJ PRYWATNY CZAS !!!
Więc nie pisz bzdur :evil:
Maverick
Site Admin

Postprzez wąski 21 grudnia 2006, o 21:38

Siemanko- to czyli zrobie zdjecie protokolu i wysle go mailem lacznie z wynikiem to pojawi sie szybciej na stronie?
jesli tak to postaram sie tak robic.
POZDRAWIAM
Siema zioooooom!!!
Raz na wolce, a raz w klatce- walcz, walcz, walcz, ty walczysz ja walcze- ja walcze
POZDRO
Nara ziooooooom
wąski

Postprzez Maverick 21 grudnia 2006, o 22:15

Hej.
Wszystkie protokoły które dotrą do mnie w postaci maili, wiadomości na gg a najlepiej zdjęcia protokołu pojawiają się na stronie do jednego dnia w zależności od tego czy mam dostęp do netu i czy mam czas.

Tak więc jeśli tylko możecie to mi przesyłacie protokoły.

GG: 154239 (zawsze jestem niewidoczny)
mail: maverick79@interia.pl

Pozdrawiam wszystkich darterów !
Maverick
Site Admin

Re: Jakies jaja

Postprzez kosikkk 21 grudnia 2006, o 23:38

BioLy napisał(a): to sa jaja albo co ?? pieniadze zbieracie a HUJA robicie !!!!!!!

no tak zero kultury
ale ............ jaka karczma takie posty
--
pozdrowionka
kosikkk
--------------------------------------------------------
"Losie was sledza, zabija i zjedza"
P.F.L.
Polska Federacja Losi
kosikkk

Postprzez Myszator 22 grudnia 2006, o 03:26

Na drugi dzień po rozegraniu meczu zawsze wysyłam MAVERICK'OWI dokładne dane (kto z kim, w którym legu,wynik seta, maxy - tak jakby przepisany protokół) i na stronce nie pojawia się to w ciągu 24 czy 48 godzin ale w ciągu 5-10 minut. Tak więc, wniosek taki, że jeśli chłopakimają informacje to je wstawiają, a jeśli nie to nie.
Pamiętajcie też,że wszyscy jesteśmy ludźmi i każdemu coś może się przytrafić (np. rodzina, praca, skleroza albo więzienie :-). Gracze też przekładają mecze, bo im w jakichś terminach nie pasuje. Tak samo z ludźmi, którzy wpisują wyniki na stronie - mogą być chorzy, albo jakieś problemy rodzinnee czy zawodowe. Trochę wyrozumiałości !!! Ludzie się napracowali (głównie Tomek) tym bardziej za najbardziej profesjonalną stronę jaką widziałem. Pozdrówka i chyba Ja zacznę: nadchodzących
Wesołych Świąt oraz jak najlepszejszego roku 2007 życzy wszystkim - Mysza
Myszator

Postprzez BioLy 22 grudnia 2006, o 15:58

Jesli nie wyrabiacie ze strona to moge pomoc .... sam mam swoje strony które robie i mam az 2 .... a co do przekleństwa to przepraszam... a jak protokoly sa dostarczane normalnie to strona nie jest na czas zrobiona ale jak protokol z 1 kolejki oddalismy do fenix to zaraz Karczma 2 dostala 3 pkt zamiast 1 pkt bo byl remis...
BioLy

Postprzez kosikkk 22 grudnia 2006, o 19:13

nie jestem zwolennikiem walkowerow !! bo punkty powinno sie zdobywac przy tablicy
ale ............... regulamin regulamine i qrde trza go przestrzegac bo po to on jest !!
bo jesli nie to kazdy robilby co chcial jak chcial interpretowal wszystrko pod siebie i byla by samowolka
a co do naszych 3punktow to .......... WSZYSCY powtarzam wszystkie druzyny wiedzialy gdzie oddawac protokoly (bo jest to w regulaminie i bylo omawiane na walnym) tylko wy nie !!
--
pozdrowionka
kosikkk
"Losie was sledza, zabija i zjedza"
P.F.L.
Polska Federacja Losi
kosikkk

Postprzez skarabeusz 22 grudnia 2006, o 20:08

Cześć Kosi, aleś się uparł, chyba coś więcej ma wpływ na twoją opinie niż tylko REGULAMIN :) była to 1 kolejka ! więc mogło się zakończyć upomnieniem:) no cóż regulamin regulaminem. No i jak widać nie zawsze mecz może się zakończyć przy tarczy:)

Myślę ze zarząd nie cofnie swojej decyzji więc macie swoje 3 pkt:)

a nam pozostaje tylko rewanż

Pozdrowionka
Seba
skarabeusz

Postprzez BioLy 18 stycznia 2007, o 12:45

i co wielkie obiecywanie ze strona bedzie aktualizowana na bierzaco a ty co 2 kolejki minely i do dzis nie jest strona uzupelniona... !!
BioLy

Postprzez wąski 18 stycznia 2007, o 19:20

BioLy napisał(a):i co wielkie obiecywanie ze strona bedzie aktualizowana na bierzaco a ty co 2 kolejki minely i do dzis nie jest strona uzupelniona... !!

zobacz sobie ksiege gosci trutniu :evil: :504: , czasem wystarczy sie rozejrzec :539:
Siema zioooooom!!!
Raz na wolce, a raz w klatce- walcz, walcz, walcz, ty walczysz ja walcze- ja walcze
POZDRO
Nara ziooooooom
wąski

Postprzez Dajtro501 20 stycznia 2007, o 13:51

HEHE ZIOOOOM. CO TAK OSTRO Z LUDZMI JEDZIESZ WASKI?
POZDRO DAJTRO 501
Dajtro501

Postprzez Bula 20 stycznia 2007, o 17:17

wyrwij chwasta waski :D trutnia trzeba bic :D:D Ale sie dzisioj zasmigom na browarku :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D PPPAAANNNDDAAAAA :D:D
Bula

Postprzez wąski 21 stycznia 2007, o 02:36

zioooooom za ziooooooomem za zioooooooomem zioooooooooom BUŁA w SZKOCJI w DARTA gro :D
POZDRO
Siema zioooooom!!!
POZDRO
Nara ziooooooom
wąski

Postprzez Bula 21 stycznia 2007, o 12:50

No siema ziomus rozumisz wczoraj paaaaaaanda 3,5 g a dzisioj ino pól :cry: ale jest git :lol: :lol: :lol: :lol:
Bula

Powrót do Pytania i sugestie do Zarządu ChLD