Puchar Ligi czy picikonkurs podwórkowy ?

Moderator: tower21

Puchar Ligi czy picikonkurs podwórkowy ?

Postprzez Myszator 16 czerwca 2007, o 01:26

Ten puchar ligi to była porażka !!! Totalna!! Rozegraliśmy chyba ze 14 meczów, dostaliśmy się do finału i okzuje się że nagrodą jest "ino" PUCHAR. Każdy z nas wydał kupę kasy na te rozgrywki i Zarząd mógł powiedzieć kto ten puchar ma wziąść. Może co tydzień każdy będzie miał go w domu, a może go sprzedać i podzielić się kasą. Ale nie - dyskwalifikacja, bez pytania nas o powody, bez jakiegolwiek obiektywnego podejścia. Dyktatura. Wy....bali nas, taka jest prawda, teraz zarząd mówi, że sama nazwa wskazuje,że walczymy o "PUCHAR" LIGI, a po primo puchar ligi nie rozgrywa się w grupach (co dla każdego jest niezrozumiałe) ale parami, z których słabsza odpada. I co oznaczało rozgrywanie większej ilości meczów i tym samym coraz więcej kasy trzeba było na to przeznaczać.
Po Secundo - na walnym,na postanowienia których tak bardzo się opiera Zarząd, było ustalone: Za Puchar Ligi nagrody otrzymują zespoły 1-4: pucharki zespoły 1-3 kasę.
Po tertio: Po kiego grzyba robić z pucharówki, turnieju grupowego, gdzie każdy gra z każdym. JAKI TO PUCHAR ?
Toż to podróba ligi - jak każdy z każdy gra.
Po następne: Czy Sąd koleżeński zdecydował o ostatecznych decyzjach w sprawie Pucharu Ligi, czy tylko "Zarząd" w przypływie bezsilności.
I po ostatnie: Wali nas ten puchar, bo jak jest nas sześciu to kto go ma wziąść, mamy się powadzić, albo co tydzień wymieniać ????? Lepiej byłoby dać każdemu jakiś dyplom lub medal, a zwycięzkiej drużynie symboliczny puchar i resztę kasy rozdzielić, i każdy będzie miał pamiątkę. Nawet jakbyśmy rozegrali ten finał do końca,to obojętniee, która drużyna by wygrała, to co ?: każdy zawodnik weźmie sobie tn puchar na tydzień i zmiana ???? Już tyle napisałem, ale brak mi słów na dalszą dyskusję o tym ABSURDZIE !!!!!
Grzegorz Myhal - Błękitna Planeta Rozbark
Myszator

Postprzez Bula 20 czerwca 2007, o 02:54

Siemka Mysza :)
Ja bym się tak nie rozpędzał na zarząd bo Was jeszcze wykluczą z następnych rozgrywek hihihi.Trochę to żenująco wygląda ale cóż ktoś ten zarząd wybrał co nie??????????????
Jeśli chodzi o nagrody to rzeczywiście zeszła liga na tzw.psy (bez urazy)
Co do pucharu to mam rozwiązanie :) Porozkręcajcie go na części i każdy weżmie coś do domu :D
Pozdrawiam i mam nadzieję że kiedyś będzie lepiej ;)
Bez urazy i do zobaczyska
Bula

Postprzez Myszator 20 czerwca 2007, o 09:44

He, he, pozdrów Buła. My i Student zostaliśmy zdyskwalifikowani, nie przyznano1 i 2 miejsca, tak więc pucharka ni ma.
No a miałeś przeczucie, bo mamy zakaz gry w przyszłym sezonie w Pucharze ligi.
Myszator

Postprzez Bula 21 czerwca 2007, o 11:47

toz to jest zwykle qrestwo :D szkoda sie wypowiadac na ten temat hehehe
najwidoczniej ktos zarobil na tym calym cyrku niezla kasiorke :D(wpisowe+wrzutowe) hahaha
Teraz sam Mysza idzisz dlaczego olalem te lotki (z jednej strony strata formy co sie do tego przyznaje a po drogie-szkoda mi bylo czasu na granie o NIC!!!!!!!!!!! )
Pozdro ziomek kiedys sie zmierzymy przy tarczy (tak dla zabawy ) hehehe
Bula

Postprzez gonzo 23 czerwca 2007, o 21:19

niestety nie moge sie z wami zgodzic do konca bo widac ze zalerzy wam tylko na kasie a gdzie gra ferr play?????? mozna powiedziec ze jestem nowy ale gram bo lubie i to jest dlamnie wazne a kasa??? fajnie jak mozna cos wygrac czeba bylo sie zastanowic zanim podjeliscie rozgrywki o ten przeklety puchar to tyl i takie jest moje zdanie bez urazy dla wszyskich
Jestem jaki jestem
gonzo

Postprzez Bula 25 czerwca 2007, o 21:43

Panie Gonzo pogra pan troche i moze cos do pana dojdzie :) Ja jak zaczynalem gre to tez gralem dla zabawy:) Jak juz wyrobilem sobie jako taka renome i zaczalem wygrywac z takimi osobami jak Jerzy K. Marek D lub Adrian S.( szlo by tak wymieniac bo jest wielu dobrych zawodnikow)
pomyslalem ze to nawet latwa kasa jak sie turniej wygra. Teraz jak patrze tak z boku na cala lige to naprawde to co pisze Mysza to sie w pale nie miesci.
Sezon przed zakonczeniem mojej przygody z liga za zajecie 2 miejsca w indiwidualce w 1 lidze dostalem 750 zl.
Ostatni moj sezon gralem w Feniksie gdzie za zajecie 2 miejsca w tabeli dostalismy nieco ponad 500zl na cala druzyne :D czyz to nie jest troche smieszne????????
Pozdrawiam i zycze wszystkim udanych potyczek przy tarczy :)
Bula

Postprzez wąski 26 czerwca 2007, o 18:29

Ziomal szykuj nocleg w Szkocji, przyjedzie Wąski przywiezie pączki caluje rączki caluje rączki :D
Emigracjiiii ciąg dalszyyyyyy :twisted:
Siema zioooooom!!!
Raz na wolce, a raz w klatce- walcz, walcz, walcz, ty walczysz ja walcze- ja walcze
POZDRO
Nara ziooooooom
wąski

Postprzez Bula 26 czerwca 2007, o 23:53

ale jaja powaga?????????????? kiedy i gdzie?????????pisz bo juz sie niecierpliwie :D:D:D:D Pozdro zioooom i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaanda!!!!!!!!!!!
Bula

Powrót do Pytania i sugestie do Zarządu ChLD